Bermasalah RAMBUT GUGUR ??
Bermasalah BOTAK ??
Tarikh kemaskini terakhir :
16 May, 2018

 

Lebih 14,196 orang sudah berjaya menggunakan "Magic Herbs Hair Care"

 

Lihat Video Testimoni DI bawah:-

★ BUNTU DENGAN MASALAH RAMBUT GUGUR & BOTAK??★ DAH CUBA PELBAGAI PRODUK TAPI RAMBUT SEMAKIN JARANG?“Magic-Hair Growth...

Posted by Magic Herbs Hair Growth on Friday, May 15, 2015
Lihat dulu apa kata mereka yang dah cuba

 

 

 

 

 

 

 

 Baca 8 Ribu Lebih

komen ini>>

►Info Produk: www.magicherbs2u.com/hairgrowth►Lihat komen pengguna secara live pada ruangan komen “Album Testimoni”....

Posted by Magic Herbs Hair Growth on Thursday, September 10, 2015

(Klik Komen di atas, di bahagian post tersebut untuk lihat apa komen mereka yang sudah menggunakannya)

ANDA MAHU MENIKMATI KEHIDUPAN SEMPURNA TANPA MASALAH "RAMBUT GUGUR" ??

 

Dalam blog ini, saya akan kongsikan:

 

* Bagaimana cara rawat RAMBUT GUGUR dengan cara paling mudah, berkesan dan hasil dapat dilihat hanya dalam masa 7 hari.

* Cara ini bukan sahaja dapat merawat RAMBUT GUGUR, malah dapat menumbuhkan semula RAMBUT BARU yang lebih lebat dan perubahan dapat dilihat seawal 7 hari.

Tanpa berbelanja ribuan ringgit

Tanpa kunjungi pusat rawatan yang bersiri dan leceh

Tanpa menunggu lama untuk lihat hasil

Masalah keguguran rambut terjadi apabila hormon androgen atau dikenali sebagai testosteron yang wujud dalam tubuh lelaki atau perempuan bertukar menjadi hormon dihydrotestosterone (DHT). Proses penukaran itu membahayakan folikel rambut, lantas menjejaskan kitaran pertumbuhan dan keguguran rambut yang normal.

Keguguran rambut berlaku apabila rambut gugur melebihi pertumbuhan rambut. Ini dicirikan melalui corak kebotakan lelaki dan rambut menipis, di samping ciri-ciri lain. Ini boleh disebabkan oleh banyak faktor, termasuk ketidakseimbangan hormon, tekanan, putus haid (menopos), selepas bersalin dan genetik.

 TAHUKAH ANDA JIKA MASALAH RAMBUT GUGUR DIBIARKAN,

IA ANDA AKAN MENJADI SEMAKIN PARAH DAN KESUDAHANNYA AKAN MENJADI
BOTAK LICIN...
Pernah tengok orang BOTAK ??

 

Jika pernah, tahukah anda apa yang dialami mereka pada peringkat awal sebelum menjadi BOTAK LICIN?

Ya, pada peringkat awal masalah tu tidak nampak kritikal kerana ia tidak berlaku secara mengejut. Kesilapannya ialah mereka biarkan sahaja tanpa berusaha untuk mengatasinya.

Ada juga yang berusaha seperti menggunakan syampu tertentu tetapi masalah RAMBUT GUGUR tetap juga berlaku lalu mereka berputus asa dan berhenti di situ.

Itu kerana mereka hanya sekadar menggunakan syampu BIASA-BIASA. Harga pun BIASA-BIASA dan hasilnya pun BIASA-BIASA.

Mereka tetap

GAGAL

Menangani masalah RAMBUT GUGUR.

 

Dan akhirnya, masalah RAMBUT GUGUR akan membawa kepada:

 

 Botak licin

Hidup dalam keadaan STRESS

 Bila mandi, banyak rambut yang gugur

 Kawan akan selalu ejek anda botak

 Ditinggalkan kekasih

 Orang akan anggap anda dah tua berbanding usia sebenar

 Orang tengok wajah ok tapi bila tengok atas, FAILED

 

Tips Mengatasi Masalah Rambut Gugur:

Tips 1: Gunakan serbuk teh yang sudah direndam dalam air, ambil hampasnya kemudian disapu pada rambut dan kulit kepala. Biarkan selama 30 minit kemudian bilas rambut hingga bersih.

Tips 2: Ambil beberapa helai daun bunga raya dan lidah buaya. Basuh hingga bersih dan kisarkan hingga hancur. Perap ramuan di atas kepala selama 30 minit kemudian bilas rambut anda.

Tips 3: Tumbuk bawang merah sehingga halus. Campurkan sedikit air masak. Sapukan pada kulit kepala dan biarkan selama 30 minit. Kemudian bersihkan seperti biasa.


 *Anda boleh dapatkan bahan-bahan di atas di pasaraya berdekatan atau jika anda sendiri ada tanaman tersebut, lagi senang.

 Walau bagaimanapun, 3 cara di atas hanyalah petua dan tak salah kalau kita mencubanya...

 

 NAK TAHU CARA YANG DIJAMIN BERKESAN & HASIL DAPAT DILIHAT

DALAM MASA 7 HARI?

 

 

SAHABAT...

AMBIL MASA 3 MINIT ANDA UNTUK

TERUSKAN MEMBACA

&

Jika anda rasa info tentang RAMBUT GUGUR tidak penting untuk anda,

anda boleh klik butang 'X'

& kembali melakukan aktiviti anda macam biasa...

 

Jadi,

Bagaimana mahu

mengatasi masalah rambut gugur

dan menumbuhkan semula

rambut baru?

 

Betul ke ada cara sebab saya cuba macam-macam produk tapi sama je?

 

YA ada!!

 

Berikut Adalah Cara

100% dijamin berkesan.

 

Kesan hanya dalam masa 7 hari

"Money Back Guarantee"

Boleh baca sini: Jaminan

 

Tanpa berbelanja ribuan ringgit

Tanpa kunjungi pusat rawatan yang bersiri dan leceh

Tanpa menunggu lama untuk lihat hasil

 

 

 Jaminan Tak Masuk Akal!

 

"Jaminan Wang Dikembalikan" jika tiada sebarang perubahan pada rambut anda.

Boleh baca sini: Jaminan

 

(CARA ORDER / BOOKING / DAPATKAN DISKAUN)

 

SMS : Taip " HG OFFER " hantar ke 017-2820515

SMS : Taip " HG OFFER " hantar ke 017-2820515

SMS : Taip " HG OFFER " hantar ke 017-2820515

 

Sebelum itu, baca nota penting ini!

"TAK PERLU PERCAYA CAKAP SAYA,

TAPI PERCAYALAH CAKAP MEREKA YANG TELAH MENGALAMI PENGALAMAN INI"

 

LIHAT APA KATA MEREKA:

Penyelesainnya ialah:

"Magic Herbs Hair Care"

 


Mengawal masalah RAMBUT GUGUR dan

 menggalakkan pertumbuhan RAMBUT

 BARU hanya dalam masa 7 HARI.

 

*  TELAH DIUJI SECARA KLINIKAL

*   9 Dari 10 Pengguna Berpuas Hati Dan Ramai Repeat Order

*   Secara saintifiknya, ianya terbukti berkesan merawat masalah RAMBUT GUGUR dan menumbuhkan semula rambut baru hanya dalam masa 7 hari.

  • Sila ambil gambar rambut anda dari posisi atas, hadapan, sebelah sisi kiri dan kanan sebelum menggunakan Magic Herbs - Hair Growth. Selepas penggunaan selama 7 hari, ambil semula gambar rambut untuk membuat perbandingan dan anda akan nampak perubahannya.

 

Kenapa produk ni sangat berkesan?

 

Salah satu bahan yang terdapat dalam produk ini adalah GINSENG. Khasiat dari tumbuhan ini dipercayai mampu menyihatkan dan melebatkan rambut serta mencegah masalah keguguran dan kekeringan rambut. Ini disebabkan zat yang terkandung di dalamnya sangat baik untuk rambut.

Kandungan vitaminnya membantu menghilangkan rasa gatal yang disebabkan jerawat kulit kepala dan mengekalkan kelembapan rambut

Ginseng memberi kesan bukan hanya pada permukaan rambut tetapi juga meresap ke dalam kulit kepala sehingga zat-zat baik yang terkandung juga diresapi ke dalam akar rambut. Apabila digunakan secara rutin, kulit kepala dan rambut akan terbiasa dengan ginseng dan akan mengawal masalah rambut gugur di samping menggalakkan pertumbuhan anak rambut baru dengan lebih lebat.

 

Kenapa anda mesti cuba?

 

 "Money Back Guarantee" jika tiada sebarang perubahan.

 Terbukti berkesan.

 Berasaskan herba sepenuhnya.

 Formulasi herba terbaik menghasilkan kesan seakan Magic.

 Tiada kesan sampingan.

 Perubahan dapat dilihat dalam masa 7 Hari.

 

Magic Herbs - Hair Care dapat mengawal masalah rambut gugur dan menggalakkan pertumbuhan rambut baru dalam masa 7 hari. Produk yang diformulasikan daripada herba semulajadi ini sesuai untuk semua jenis rambut.

 

(CARA ORDER / BOOKING / DAPATKAN DISKAUN)

SMS : Taip " HG OFFER " hantar ke 017-2820515

SMS : Taip " HG OFFER " hantar ke 017-2820515

SMS : Taip " HG OFFER " hantar ke 017-2820515


 

 Terdapat 2 Set Pilihan:

 

A: Basic Set

 (Syampu 150ml & Tonik 60ml)

 

Magic Herbs - Hair Care (Basic Set)

 

 

* Sesuai untuk pengguna baru yang ingin menguji keberkesanan produk sebelum menggunakan Set Lengkap.

# Adakah Basic Set cukup power untuk memberikan kesan??

# YA, Jangan risau, asalkan rambut anda belum sampai kepada tahap botak atau serius, set ini dapat membantu mempercepatkan pertumbuhan rambut anda.

 

Hair Shampoo 150ml

Hair Shampoo berfungsi membuang sel kulit mati atau kelemumur dan sebum serta membersihkan dan melindungi rambut dan kulit kepala anda. Ia juga akan mengawal peratusan keguguran rambut untuk mengelak masalah kebotakan.

 

Bahan-bahan: Cocamidopropyl Betaine, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Ginseng Extract (Panax Ginseng), Henna, Peppermint Distillate, Polyquartenium, DMDM Hydantoin, Distilled Water.

 

Arahan penggunaan - Hair Shampoo:

Gunakan Hair Shampoo ke atas kulit kepala, campurkan dengan air, urut selama 5 minit kemudian bilas. Selepas syampu, gunakan Hair Tonic Spray.

 

Hair Tonic Spray 60ml

Formulasi ekstrak pati Ginseng, Tongkui dan lebih daripada 30 jenis ekstrak herba lain untuk meningkatkan pertumbuhan dan menumbuhkan rambut baru serta mencegah kelemumur dan keradangan folikel rambut.

Terdapat begitu banyak produk "Tonic" di pasaran. Tetapi anda jangan terkeliru dengan nama tersebut dan menganggap semua tonic adalah sama. Formula Tonic kami adalah lain dari yang lain. Ia diformulasikan untuk memberikan keberkesanan yang maksimum untuk pertumbuhan rambut.

 

Bahan-bahan: Mentha Arvensis, Ginger Root Extract ( Zingiber Officinalls ) Arisaema Consanguineum Koidz, Syzgium Aromaticum Polygunum Multiforum, Angelica Sinensis Powder, Ginseng Henna, Distilled Water

 

Arahan Penggunaan - Hair Tonic Spray:

Selepas menggunakan syampu, kemudian goncang dan spray Magic Herbs Hair Tonic ke kulit kepala. Urut kulit kepala untuk tujuan cecair tonic sampai ke kulit kepala sepenuhnya dan biarkan kering sendiri.

 

 

B: Set Lengkap

(Mask 180 Gram, Syampu 300ml & Tonik 120ml)

* Untuk yang hampir botak perlu guna set ini.

* Untuk masalah rambut sederhana juga boleh menggunakannya dan dapat menikmati penjimatan hebat.

 

Bagi Set Lengkap, gambar Syampu & Tonic adalah seperti gambar di atas tetapi dalam kuantiti (300ml Syampu, 120ml Tonic) ditambah dengan 180 gram Hair Growth Mask seperti gambar di bawah.

 

Hair Mask

 

Bagi yang mengalami masalah keguguran rambut yang serius atau botak, penggunaan Hair Growth Mask adalah perlu untuk rawatan kulit kepala anda. Kulit kepala yang bermasalah biasanya mengalami masalah berminyak atau liang tersumbat dengan lapisan sebum. Keadaan ini jika tidak dirawat akan menyebabkan pertumbuhan rambut terbantut.

Hair Growth Mask dihasilkan daripada ramuan herba semulajadi untuk merawat rambut berminyak, mengurangkan keguguran rambut dan mencegah kebotakan. Formulasi istimewa memberikan kawalan yang berkesan terhadap sebum yang berlebihan, mencegah jerawat (folikel keradangan rambut), mencegah folikel rambut tersumbat dan memudahkan penembusan tonik pertumbuhan rambut sampai ke kulit kepala.

 

Bahan-bahan: Angelica Sinensis, Ginseng, Arisaema Consanguineum Schott, Polygonum Multiforum, Syzgium Aromaticum, Mentha Arvensis, Natural Herbals, Protein, Goulin, Zeamays Gramineae.

 

Fungsi Hair Growth Mask:

 Merawat kulit kepala berminyak

 Membersihkan liang kulit kepala yang tersumbat yang menyebabkan rambut tidak tumbuh

 Menghapuskan kelumumur

Menghapuskan parasit dan bakteria pada kulit kepala yang tidak dapat dilihat dengan mata kasar

Mencegah keradangan kulit kepala atau jerawat pada kulit kepala

 

 

(Cara penggunaan ada tertera pada label produk, sekiranya masih kurang jelas tentang cara penggunaan anda boleh sms / whatsapp (017-2820515) untuk bertanyakan cara penggunaan).

 

Berapa HARGA untuk setiap set

PRODUK MAGIC tersebut?

 

Harga Normal untuk Set Percubaan: Rm146

Harga Normal untuk Set Lengkap: Rm430

 

Berapa HARGA kesihatan RAMBUT

anda?

 

Jika anda rasa harga tersebut mahal, anda perlu fikir sekali lagi kerana jika anda merasai sendiri tahap keberkesanan produk ini, ia tidak setanding nilainya. Kami amat menitikberatkan kualiti produk dan akan memastikan ia berjaya menyelesaikan masalah rambut anda. Kami percaya ia akan memberikan pengalaman yang menggembirakan buat anda dan ia telah terbukti memalui respon pengguna-pengguna kami.

 

Jika anda BERTINDAK SEKARANG, Insyaallah selepas ini anda akan...

 

 Kembali YAKIN dengan perubahan rambut anda

 RAMBUT NIPIS kembali LEBAT

 HAPPY lihat PERTUMBUHAN RAMBUT BARU

Orang yang ejek anda sebelum ni akan hairan melihat perubahan rambut anda

Tak perlu berselindung untuk cover rambut bermasalah seperti sebelum ni lagi

 

 

 

Tapi TUNGGU DULU.....

BERITA GEMBIRA, SEKARANG KAMI BUAT

PROMOSI !

PROMOSI !!

PROMOSI !!

 

Anda tidak perlu membayar harga di atas jika SMS dalam masa promosi sekarang. Untuk mendapatkan HARGA ISTIMEWA, anda hanya perlu SMS, Taip "HG OFFER" dan hantar ke no 017-2820515 sekarang. (Arahan mudah akan diberikan kepada anda selepas menerima sms tersebut).

 

Jangan tunggu sampai BOTAK LICIN !!

Jangan tunggu sampai PROMOSI ditamatkan seperti sebelum ni, lihat screenshoot di bawah:

 

 

(CARA ORDER / BOOKING / DAPATKAN DISKAUN)

 

SMS : Taip " HG OFFER " hantar ke 017-2820515

SMS : Taip " HG OFFER " hantar ke 017-2820515

SMS : Taip " HG OFFER " hantar ke 017-2820515

 

 

Soalan Lazim

 

1. Berapa lama saya boleh nampak perubahan?

Jawapan:

Anda boleh lihat perubahan dalam masa 7 hari. Sila ambil gambar rambut anda dari posisi atas, hadapan, sebelah sisi kiri dan kanan sebelum menggunakan Magic - Hair Growth. Selepas penggunaan selama 7 hari, ambil semula gambar rambut untuk membuat perbandingan dan anda akan nampak perubahannya.

 

2. Betul ke produk ni berkesan?

Jawapan:

Ya!!!! memang berkesan. Sebab tu kami berani menawarkan "Jaminan Wang Dikembalikan" jika tiada sebarang perubahan dalam masa 7 hari. Bagi yang mengalami masalah rambut gugur, anda WAJIB menggunakan poduk ni kerana ia 100% berkesan. Anda tidak perlu berbelanja ribuan ringgit untuk masalah rambut anda, penyelesaiannya ada pada Magic Herbs - Hair Growth.

 

3. Ada kesan sampingan ke?
Jawapan:

Kami menitikberatkan keselamatan pengguna, tiada sebarang bahan kimia berbahaya dalam penghasilan produk ini. Produk dihasilkan berasaskan 100% herba semulajadi dan selamat digunakan.

 

4. Boleh tahan berapa lama?

Jawapan:

1 Set percubaan (Shampoo 150ml & Tonic Spray 60ml) untuk penggunaan lebih kurang sebulan, bergantung kepada penggunaan.

 

5. Adakah produk ni Halal?

Jawapan:

Ya, ianya Halal. Kami tahu anda mesti risau ditambah pula dengan isu semasa sekarang yang membabitkan penggunaan bahan-bahan yang tidak halal. Produk kami dihasilkan berasaskan 100% herba semulajadi dan ianya Halal dan selamat digunakan.

 

6. Berapa lama produk akan sampai ke rumah?

Jawapan:

Biasanya produk akan sampai ke rumah anda dalam masa 1-3 hari bekerja. Kami menggunakan poslaju dan posmen akan hantar produk terus ke rumah anda.

 

7. Betul ke produk akan sampai?

Jawapan:
* Jangan risau, mungkin ada sesetengah pengguna baru yang belum pernah berurusan dengan kami yang risau barang tidak sampai. Kami akan pastikan produk yang anda order 100% akan sampai ke tangan anda. Sekiranya hari ketiga belum sampai lagi, anda boleh tanya status barang anda dan kami akan buat semakan dengan pihak kurier.

* Pembayaran atas nama syarikat, bukan individu. Ia adalah selamat

 

8. Bolehkah kalau saya pergi beli terus kat kedai?

Jawapan:
Bagi area Selayang, KL yang ingin beli secara terus, boleh sms / whatsapp ke 017-2820515 untuk kami reserve stok.

 

9. Berapa Cas untuk penghantaran?

Jawapan:
Sekiranya anda order dalam tempoh Promosi SEKARANG, anda layak untuk diberikan penghantaran secara PERCUMA ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak. Hanya perlu bayar harga produk sahaja.

 

10. Macam mana cara penggunaan Magic Hair Growth Trial Set ?

Jawapan:

(Gunakan 2 kali sehari)

i) Gunakan Magic Hair Growth Shampoo ke kulit kepala yang basah semasa mandi, urut selama 5 minit kemudian keringkan rambut.

ii) Selepas menggunakan syampu, kemudian goncang dan spray Magic Hair Growth Tonic ke kulit kepala. Urut kulit kepala untuk tujuan cecair tonic sampai ke kulit kepala sepenuhnya dan biarkan kering sendiri.

 

11. Cara order macam mana?

Jawapan:

  • Anda boleh SMS: "HG OFFER" dan hantar ke no 017-2820515 sekarang. (Arahan mudah akan diberikan kepada anda selepas menerima sms tersebut).


(CARA ORDER / BOOKING / DAPATKAN DISKAUN)

 

SMS : Taip " HG OFFER " hantar ke 017-2820515

SMS : Taip " HG OFFER " hantar ke 017-2820515

SMS : Taip " HG OFFER " hantar ke 017-2820515

 

Nota: Promosi ini adalah TERHAD dan akan ditutup pada bila-bila masa setelah cukup kuota.

Tempoh Promosi Hanya Tinggal:

 

(CARA ORDER / BOOKING / DAPATKAN DISKAUN)

 

SMS : Taip " HG OFFER " hantar ke 017-2820515

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.